Episod 7/10

svartvit nätbild på Lars NorénEPISOD

Söndag 7 oktober 19:00 på Sagateatern

Existentiellt drama fyllt med humor och värme av Lars Norén.
Under en husvisning får vi möta sex personer i olika skeden av livet. Ägarna till huset som vill sälja för att försöka lämna sorg och stagnation bakom sig, de medelålders makarna som behöver ett nytt projekt för att hitta gnistan i relationen igen – och det yngre paret som precis har påbörjat resan tillsammans.

Liv som vidrör varandra en kort stund och ruckar på de väl upptrampade spåren. Vad gör vi för att vi vill och vad gör vi för att vi tror att vi måste? Stor igenkänning, ömhet och humor med Lars Noréns unika förmåga att träffa oss rakt i hjärtat.

 

En produktion av Jupither Josephsson Theatre Company i samarbete med Malmö Stadsteater, Kulturhuset Stadsteatern, Uppsala Stadsteater, Riksteatern, Svenska teatern i Helsingfors.

 
Medverkande: Åsa Persson, Jonas Sjöqvist, Cecilia Lindqvist, Isak Hjelmskog, Elisabeth Wernesjö, Mitja Sirén

Konstnärligt team: Av Lars Norén, Regi: Sofia Jupither, Scenografi och kostym: Erland Birkeland, Ljus:  Ellen Ruge

 

Föreställningen är 1 timme och 15 minuter, utan paus.

 

 

Biljetter till våra föreställningar kan ni köpa över disk i Biljettkassan på Folkets hus i Boden, Turistcenter i Boden, via norrbottenonline.se, tickster.com eller Tickster kundtjänst 0771 – 47 70 70. Serviceavgift tillkommer om ni köper hos ombud men inte via nätet. På speldagen säljs kvarvarande biljetter i dörren. Bli medlem i dag och du stöttar vår ideella förening & får billigare biljetter till flertalet av våra arrangemang.

KÖP DIN BILJETT HÄR